AURINKO

Auringosta saamme henkisen ja fyysisenkin vitamiinimme. Voit kuvitella että olet lämpimässä auringonpaisteessa pitkin päivää ja jopa rusketut sen voimasta, mikäli näin tahdot. Mielikuvilla ja tavalla ajatella on voimaa. Ajatus jossa on myönteinen, aurigonpaisteen sävyinen energia kantaa elämää, ja tätä henkistä kantokykyä koeteellaan ahdinko-, stressi,- ja kriisitilanteessa.

Mitä enemmän varaudut auringonpaisteella eli myönteisellä ajatuksella (kävi miten kävi) niin voit paremmin ja läheisesi voivat paremmin. Elämänmuodot joita ympärillämme on näkymättömässä maailmassa ovat tukena ja apuna niinäkin aikoina kuin epäröimme.

Henki lähettää juuri sen kokemuksen ja avun jonka tarvitsemme kehittyäksemme. Olet vahva ja täynnä viisautta koska henki on sinussa, sinä olet luova henki. Isän talossa on monta asuinsijaa. Missä huoneessa sinä viihdyt ja olet parhaimmillasi? Pyydä henkeä, korkeampaa viisautta ohjaamaan sinua ja näyttämään sinulle niitä asioita, vastauksia ja ratkaisuja jotka ovat sinulle hyväksi. Pyydä, rukoile ja kiitä.

Polynesia, Ranskan Polynesia, Tahiti

UUSI MAAILMA

December 2, 2020

OLEMINEN

December 2, 2020