Auer A.

Julkaistu Auerin soitto hätäkeskukseen paljastaa monta asiaa energeettisesti, jotka puhuvat sen puolesta, että soiton sisältö (lauseet, sanat ja näihin liittyvä tunnelataus) on ristiriidassa sen kanssa mikäli kyseessä olisi ollut ulkopuolinen kotiin tunkeutunut henkilö, joka olisi tappanut Auerin puolison.

“Mullakin tulee näköjään verta”. Soittaja erittelee ja nostaa esiin puheluun asioita ja ohjaa huomiota tavalla, jota tilanteessa ei tehtäisi mikäli talossa olisi ollut ulkopuolinen tappaja läsnä ja aito hätä.

“Kuuleks sä kun mun mieheni huutaa”. Huomio kiinnitetään verbaalisesti/ohjaavasti huutoon, tämä on tarkoitushakuista. Tositilanteessa soittaja harvoin/tuskin tätä tekee.

“Älä itke Amanda hei siel”. Aidossa äkillisessä järkyttävässä tilanteessa äiti tuskin sanoo tätä lausetta lapselleen.

“Se lähti jo vai” Lauseen lopun tunnesävy ja miten äänen paino muuttuu (“jo vai”-kohdalla) ei ole aito vaan feikki. Yritetty saamaan empatia lasta kohtaan ja lapsen sanomaa kohtaan, liian kevyt tunne mikäli tilanne olisi aito.

Motiivi puolison murhaan on mustasukkaisuus, puolison muut naissuhteet, matkat ja kiistat rahasta taustalla. Lapsia on käytetty mukana teossa, jota on suunniteltu ja valmisteltu noin 1½ vuotta ennen tekoa. Yhden paikallispoliisimiehen kanssa erikoinen vuorovaikutus, aivan kuin murha olisi tunnustettu taikka myönnetty poliisille.

Tontut

December 4, 2021